Discovery lancon SVOD Dplay Plus në Itali

Discovery ka zgjeruar shërbomet digjitale në Itali, me lancimin e Dplay Plus, një shërbim streaming me pagesë që ofron përmbajtje nga kanalet me pagesë Discovery Channel, Discovery Science, Animal Planet dhe ID.

Ky shërbim i ri SVOD kompleton platformën Dplay AVOD e cila prej rreth pesë vitesh ofron përmbajtje nga kanalet falas në Itali (Real Time, DMAX, NOVE, Giallo, MOTOR TREND, Food Network, K2and Frisbee) e cila ka arritur një mesatare prej 2.1 milion përdorues italian në muaj. Discovery Italia është transmetuesi komercial i tretë për nga audienca në Itali.

Dplay Plus është mund të aksesohet në dplay.com si edhe përmes një aplikacioni të dedikuar i cili mund të shkarkohet nga App Store dhe Google Play.