Disney+ dhe Sky nënshkruajnë një marrëveshje afatgjatë

Disney + dhe SKYSky dhe Disney kanë njoftuar një marrëveshje të re shumë-vjeçare që do ta bëjë Disney + të disponueshëm në Mbretërinë e Bashkuar dhe Irlandë falë abonimit në Sky Q.

Marrëveshja përfshin aksesin në tituj e 20th Century  dhe do të thotë se klientët Sky Cinema do të vazhdojnë të gëzojnë qasje në titujt më të fundit të gjigandët kinematografik.

Sky ka qenë një partner afatgjatë për Disney. Platforma aktualisht ofron një gamë të produktit Disney duke përfshirë Disney Channel dhe Sky Movies Disney.

REKLAMA
loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.