Disney+ sjellë serialin Big Sky, një thriller nga krijuesit e Big Little Lies

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Midis titujve të rinj që Star, pjesë e Disney+, propozon sëfundmi është Big Sky, serial thriller policesk i ABC, krijuar nga David E. Kelley i njohur për suksesin e Big Little Lies, bazuar në romanin The Highway të C. J. Box.

Subjekti

Seriali ka ndjek ngjarjet e detektivëve privat Cassie Dewell dhe Cody Hoyt ndërsa bashkojnë forcat me ish-policen, Jenny Hoyt, gruaja e Cody nga e cila ai u nda, për të kërkuar për dy motrat e rrëmbyera nga një shofer kamioni në një autostradë të largët të Montana. Por kur zbulojnë se nuk janë vajzat e vetme që mungojnë në zonë, ata duhet të kthehn mbrapa në kohë për t’i gjetur këto gra para se të jetë tepër vonë.

Në trupën e aktorëve gjejmë:

Katheryn Winnick në rolin e Jenny Hoyt
Kylie Bunbury në rolin e Cassie Dewell
Brian Geraghty në rolin e Ronald Pergman
Dedee Pfeiffer në rolin e Denise Brisbane
Natalie Alyn Lind në rolin e Danielle Sullivan
Jade Pettyjohn në rolin e Grace Sullivan
Jesse James Keitel në rolin e Jerrie
John Carroll Lynch në rolin e Rick Legarski
Ryan Phillippe në rolin e Cody Hoyt

Big Sky aktualisht po transmetohet në Shtetet e Bashkuara. Episodi i parë u transmetua më 17 nëntor 2020. Sezoni i parë do të përbëhet nga 16 episode.