Doktor Adili largohet nga seriali Doktori i Mrekullive

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Zhvillime interesante po ndodhin në serinë Doktori i Mrekullive i cili transmetohet aktualisht në TV Klan me sezonin e parë dhe me sezonin e dytë në Fox TV! Kıvılcım, i luajtur nga Gezge Özder në fillim të sezonit, u hoq nga seriali me një vendim të papritur. Largimi i Seda Bakan, i cili më vonë u bashkua me episodet e reja dhe luajti karakterin e Ferda, ishte gjithashtu mjaft i papritur.

Ezgi Asaroğlu dhe më në fund Zerrin Tekindor u bashkuan në kastin e serialit, por nga ana tjetër, largimet vazhdojnë! Këtë herë, largimi i një personazhi që ka ekzistuar që nga fillimi i serialit do të befasojë publikun!

Karakteri i Adil Hoca, i cili është personi më i afërt me Ali Vefën, i cili e mori atë që fëmijë dhe e rriti, do të hiqet nga seriali! Nuk është e mundur të kuptohet arsyeja e kësaj situate, por largimi i një prej roleve kryesore do të shqetësojë gjithashtu audiencën.

Adil, personazhi që luhet nga Reha Canzcan, në të vërtetë përfaqësoi një person të drejtë. Adil Hodja ishte një person i ndërgjegjshëm, me zemër të mirë, i cili gjithashtu vëzhgonte Ali Vefën! Sidoqoftë, ai personazh do t’i thotë lamtumirë serialit pak më vonë shkruan IMAlbania.com

Nuk është ende e qartë me çfarë lloj historie do të shënojë largimin, por ky zhvillim që do të mërzisë dhe shikuesit e serialit.

Thuhet se Reha Canzcan do të jetë në shesh xhirimi në javën e parë të shkurtit dhe do të xhirojë episodin e fundit.