Doktori i Mrekullive – 14.02.2021 | Si do të shkojë festa e ditëlindjes së Fermanit?

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Beliz kërkon ndihmen e Aliut që të sjellë Fermanin në festën surprizë që ajo ka përgatitur.
Këvëllxhëm merr përgjigjen e testit të shtatzanisë. A do të mundet t’ia arrijë ajo synimit të saj?

Si do të shkojë festa e ditëlindjes së Fermanit?

Ali dhe Nazllë organizojnë një ballo të vogël në spital për të lumturuar dy pacientet e tyre.