Dueños Del Paraíso, së shpejti padronet e parajsës do pushtojnë STINET

Kanali më i ri në paketën Digitalb, Stinët do të sjellë së shpejti një tjetër produksion spanjoll.

Dueños del paraíso (shqip: Padronët e Parajsës), është një telenovele prodhuar nga Telemundo Studios, dhe kanali kilian TVN. Telenovela është frymëzuar nga tregtia e drogës në Miami-n e vitet 1970.

Me pjesëmarrjen e Kate del Castillo si “Anastasia Cardona”, ndërsa Jorge Zabaleta dhe José María Torre si protagonistët kryesorë.

Padronët e Parajsës tregon historinë e Anastasia Cardona (Kate del Castillo), një grua pafalshme, me një jetë të shënuar nga dhuna dhe varfëria, që vendosën në thellësinë e qenies së saj ambicjen e cilia e çon atë për të përdorur trafikun e drogës, si një mjet për të bërë një nga gratë më të fuqishme të kohës së saj.

E traumatizuar nga ngjarjet në jetën e saj të vështirë dhe shtyrë për t’u hakmarrë për tradhtinë, Anastasia do të gjej, në biznesin e paligjshëm të burrit të saj, pasurinë të cilën ajo e ka dëshiruar gjithmonë. Etja e saj për pushtet kapërcen çdo limit kur zgjedh viktimat e saj. E gatshme të bëjë gjithçka për të mposhtur armiqtë e saj, Anastasia do të durojmë sprovat e tradhtisë dhe pamundësinë për te jetuar një jetë me dashuri të vërtetë.

Cast
Kate del Castillo / Anastasia Medrano de Cardona
Adriana Barraza / Irene Medrano
Jorge Zabaleta / Conrado San Miguel
José María Torre / Adán Romero
Miguel Varoni / Leandro Quezada
Guillermo Quintanilla / Nataniel Cardona “Elías Cabrera Mateluna”
Alberto Jiménez / Salvador Ferrara
Ximena Duque / Erika San Miguel
Tony Dalton / Renato Maldonado

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.