Edi Rama fyerja dhe ofeza për mediat dhe gazetarët | VIDEO

Rama shan gazetaret siç nuk e keni dëgjuar ndonjëherë

Posted by INtv Albania on Wednesday, October 25, 2017
REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.