EKSKLUZIVE | Pranvera Borakaj largohet nga 7pa5!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Emisioni informativ i mëngjesit ‘7 pa 5’ në Vizion Plus i cili prej vitesh identifikohet me gazetaren Pranvera Borakaj do të pësojë ndryshime këtë sezon.

Ndryshimi kryesor që do të prek formatin është pikërisht moderimi. Emisioni do të vazhdojë me dyshen Hilda Gorica dhe Thimi Samarxhiu.

Ndërsa Pranvera Borakaj do të vazhdojë të jetë pjesë e Vizion Plus me një projekt të ri televiziv në Prime time.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!