EKSKLUZIVE | Zbulohet shuma e shitjes së ABC News

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Ashtu siç ju kemi informuar para disa orësh,kanali informativ i hapur prej Aleksandër Frangajt, ABC News, tashmë ka kaluar drejt shitjes tek dy biznesmen, Kadri Morina dhe Ram Geci.

IMAlbania.com ka arritur të zbulojë nga burimet e veta pranë televizionit, se shuma e shitjes së tij arrin shumën e 16 Milionë euro, ndryshe nga ç’ishte kërkuar prej Frangajt, shuma e të cilit ishte 20 Milionë euro.

AbcNews është një televizion me përmbajtje informative 24 orë.

EKSKLUZIVE IMAlbania.com | Ndalohet kopjimi pa autorizim