EKSKLUZIVE | Romeo dhe Donald Veshaj rikthehen në Vizion Plus

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Binjakët më të famshëm të ekranit shqiptar janë gati të rikthehen në ekranin e Vizion Plus. Nuk është ‘Alpazar’ dhe as ‘3shat’, dy formatet ku ata kanë qenë pjesë më parë por një format i ri, i menduar posaçërisht nga ata për ata!

Sipas burimeve të InfoMedia Albania, formati i ri që është ende në fazë përgatitore do të jetë një program i orës së vonë. Titulli i formatit është ende provizor, por ka gjasa që mund të jetë thjesht ‘Binjaket’ dhe do të sjellë vëllezërit në një tjetër forme, me afer publikut. Një late-night show që do të trajtoj tema sociale, koherente, problematike ose jo në mënyrë satiriko komike. “Të qeshim dhe të ngjeshim”! Ky do të jetë dhe misioni i këtij emisioni.

Neve nuk na ngelet gjë tjetër veçse ti urojmë suksese Romeos dhe Donaldit në formatin e ri dhe mezi presim ti ndjekim!/IMAlbania.com

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!