Dhurata Dora shënon një tjetër rekord me ‘Zemër’

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Këngëtarja e njohur, Dhurata Dora, ka shënuar një tjetër rekord me këngën e saj “Zemër” në bashkëpunim me Soolking. “Zemër” është klikuar 500 milionë herë dhe kjo arritje me siguri e ka bërë mjaft krenare Dhuratën.

Kjo bën që ky projekt të jetë i treti me tekst shqip që arrin këtë sukses. Ajo e ka shpërndarë vetë lajmin në “Instastory”.

 

Era Istrefi vazhdon të kryesojë duke ju afruar shifrës prej 800 milionë klikime e më pas “Të ka lali shpirt” nga Silva, Dafi e Mandi me afro 560 milionë klikime.

 

 

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!