Ellen Pompeo është aktorja më e paguar në një serial tv dramatik!

Ylli i serialit Grey’s Anatomy,  Ellen Pompeo ka nënshkruar kontratën e re për dy sezone të tjera si aktore protagoniste falë të cilës ajo do të paguhet $20 milionë në vit, duke e bërë atë aktoren më të paguar në një serail televiziv të zhanrit dramatik.

Pompeo, e cila intrpreton rolin e Meredith Grey, ka thënë për The Hollywood Reporter se ajo do të paguhet $575,000 për episod në sezonin 15 dhe 16, sipas kontratës së nëshkruar fundin e vitit të kaluar.

Ajo gjithashtu do të ketë disa përfitime kontraktuale duke e rritur vlerën totale që do të paguhet në $20 milionë në vit.