Emisioni “Stop” lancon faqen zyrtare në internet

Tashmë u bë një zakon i shtuar që për çdo emision shqiptar të ketë secili portalin e tij kryesisht gjeneralist, për të nxjerrë edhe më shumë të ardhura nga promovimi që i bëjnë në televizionet përkatëse me një audiencë mjaft të gjerë.

Pas portaleve të televizioneve të njohura, edhe Stop ka hapur portalin e vet por si një nënfaqe të uebsajtit zyrtar të TV Klan.

Stop.Tvklan.al vjen me një design responsiv dhe mjaft i thjeshtë, duke vendosur në qendër të vëmëndjes vetë emisionin dhe pa dalë nga korniza që ka si karakterstikë.

Ngjyrat dominante në të janë e kuqja, e bardha dhe e zeza, këto të njejtat me ato të logos së formatit, ndër më të ndjekur në Shqipëri.

 

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.