Eni Çobani vlerësohet si “Gruaja e Vitit në Media” për 2015-ën

Eni Çobani është vlerësuar me çmimin “Gruaja e vitit 2015 në Media”për emisionin “Shihemi në Gjyq” tek E diela Shqiptare, në Televizionin Klan.

Çmimi i vlerësimit është dhënë nga ambasadorja hollandese Dewi de Weerd , në bashkëpunim me koalicionin për gratë dhe të rinjtë në politikë dhe Shtëpinë e të drejtave të Njeriut në Shqipëri.

eni cobani

Në fjalën e saj, znj. Çobani u shpreh se ky çmim do i shërbejë akoma më shumë për përmbushjen e misionit të jetës së saj, vendosjen e drejtësisë në vend, përmes emisonit “Shihemi në Gjyq”.

Në eventin e posaçëm Vlerësimet Kombëtare “Gruaja e Vitit 2015” në Shqipëri, u vlerësuan edhe personalitete të tjera në botën e politikës dhe jo vetëm.

Tv Klan

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.