Ermal Meta “Në Kurthin e Piter Pan”: Kam bërë sherr në Eurovision

“Italia, më shumë se Shqipëria ka makaronat”. Nuk është një deklaratë që e thotë kushdo, por një deklaratë e një kantautori më modest që mund të keni njohur. Ermal Meta ishte mbrëmjen e sotme “Në kurthin e Piter Panit” për të ndarë me publikun shqiptar atë pjesë që i mungon më shumë në Itali: “Këtu kam një pjesë të zemrës”, – thotë ai po aq modestisht sa përmend edhe të gjitha arritjet e veta.

 

Përballë fëmijëve, Ermali nuk shpëtoi edhe nga pyetjet për Eurovisionin dhe sidomos për vlerësimin e Shqipërisë nga juria italiane – çudia më e madhe jo vetëm për shqiptarët, por edhe për një pjesë të mirë të atyre që e vlerësuan dhe e duartrokitën Gent Bushpepën.

Kur fëmijët e pyetën a u mërzit që Italia nuk i dha asnjë pikë Shqipërisë, Ermali tha se jo vetëm u çudit, por u zhgënjye më shumë: “U zhgënjeva shumë, madje bëra edhe sherr me nja dy që ishin aty…” – tha Ermali duke e vijuar edhe më tutje bindjen e tij. Për të, në Eurosong kishte shumë këngë të forta, por këngëtari që këndoi më mirë se të gjithë, ishte Eugent Bushpepa.

Nuk e lë kurrë pas modestinë, por kur flet një artist si ai, me siguri ka një të vërtetë që duhet besuar brenda.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.