Ertugrul rikthehet nga nesër në Klan Plus

Rikthehet seriali historik më i preferuar nga shqiptarët, Ertugrul, me seritë e reja të sezonit të 5-të, 10 vjet më vonë, pasi ka bërë të tijën Sogutin, zemrën e Anadollit.

Lufta e një heroi për të krijuar perandorinë më të madhe të kohës. Çfarë do të ndodhë me tre djemtë e Ertugrul, armiqtë e tjerë dhe konflikti i hershëm me mongolët.

90 episode të reja, në sezonin më të ri të serialit historik më të ndjekur.

Ertugrul, nga data 11 Mars, nga e hëna në të enjte, ora 20:00, ekskluzivisht, premierë vetëm në Klan Plus. Çukur, tashmë do të transmetohet tre herë në javë.

Marrë nga tvklan.al