Shtëpi Seriale “Ertugrul” seriali më i shikuar i Nëntorit

“Ertugrul” seriali më i shikuar i Nëntorit

Sipas Ajans Press, një nga mediat kryesore të Turqisë, e cila hulumtoi mbi serialet më të shikuara të muajit Nëntor Ringjallja e Ertugrul ka qënë një prej serialeve më të shikuara në Turqi.

Sipas të dhënave të audiencës Ertugrul ka marrë një rating prej 72.51

Seriali gjithashtu ka qënë edhe një prej prodhimeve më të përforlura në Turqi.

“Ertugrul” ka arritur të marri rreth 254 shkrime në mediat online dhe jo vetëm./IMAlbania.com/

 

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ky website përdor “cookies”. Duke lundruar në website ju pranoni përdorimin e këtij informacioni nga ana jonë. Njihuni me politikën tonë të privatësisë.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close