“Euros of Hollywood”, reality show me Bleona Qereti në Plus HD dhe Stinët

Pas suksesit të një viti më parë në USA, reality show Euros of Hollywood i Bravo Tv, tashmë vjen në Digitalb për audiencën shqiptare.

Në qendër të këtij reality janë 6 europianë, të cilët janë shpërngulur në Los Anxhelos për të realizuar ‘Ëndrrën Amerikane’, mes tyre edhe këngëtarja Bleona Qereti.

Bleona në reality show-n ‘Euros of Hollywood’

Bleona Qereti, Massimo Dobrovic, Isabel Adrian, Jannik Olander, Sascha Gerecht, Fawni Pschill janë protagonistët e edicionit të parë të Euros of Hollywood. Ambiciozë, këmbëngulës, të guximshëm dhe personalitete po aq të mëdhenj sa fama e tyre, ata kanë vendosur të ndajnë me publikun përditëshmërinë, punën, vështirësitë dhe sakrificat për të arritur suksesin në Hollywood.

Euros of Hollywood (promo)

“Euros of Hollywood”, Plus HD dhe StinëtNga sot, çdo të martë dhe të mërkurë, ora 21:006 europianë nga shtete të ndryshme, të transferuar në Los Anxhelos me shpresën për të realizuar “Endrrën e tyre amerikane”. Mes tyre është edhe ajo, e përfolura, Bleona Qerreti. Tashmë ajo është gati të bëhet e njohur edhe në Amerikë…

Posted by Digitalb on Martedì 24 novembre 2015

Duke filluar nga sonte, ora 21.00 në Plus HD / Stinët do të mund të ndiqni episodin e parë, për të vazhduar çdo të martë dhe të mërkurë.