Festivali i Këngës në RTSH: Spoti promovues

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Ka filluar të transmetohet ditët e fundit ne rrjetin e RTSH, spoti promovues i netëve finale të Festivalit të Këngës ne Radio Televizion. Ky është edicioni 52-të i këtij evenimenti të rëndësishem të fundvitit qe pritet me interes nga publiku dhe artistet ne gare, si nje nga te vetmet mundesi per t’u bere pjese e Eurovision Song Contest.

Spoti, i cili duhet të promovojë sa më mirë këtë eveniment të kënges, na jep pershtypjen e nje promoje të një dokumentari historik se sa ate te nje Festivali. Një ide pak origjinale për shijet tona, rezultat ky i ideve të prapambetura të disa personave që kanë vënë rrënjë pas bordit organizues, që vazhdojnë të rrënojnë akoma dhe më thellë Festivalin e traditës muzikore shqiptare.


Po ju si mendoni? Jepni mendimin tuaj me nje koment.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!