Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Në rubrikën e sotme Copy | Paste kemi vendosur të trajtojmë programin, jo të ri pas dy sezoneve të suksesshme në Vizion Plus, A Show nga Adi Krasta.

Çuditërisht ky program ndryshoi edhe emër all’italiana duke u zëvendesuar me “A Krasta Show”, por italianizimi nuk përfundon këtu, pasi studio dhe logo e këtij formati është kopjuar tërësisht nga programi “Che Tempo Che Fa” që transmetohet mbrëmjeve çdo të shtunë dhe të diel në Rai 3 dhe prezantohet nga Fabio Fazio, nga viti 2003.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!