AMERICAN MUSIC AWARDS 2013: Fituesit

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Këtë mbrëmje në Shtete e Bashkuara të Amerikes janë ndarë çmimet e American Music Awards 2013.

Ceremonia është zhvilluar në Nokia Theater të Los Angeles, ku janë vlerësuar me çmime disa nga emrat më të suksesshëm të vitit në tregun muzikor amerikan, duke permendur Justin TimberlakeRihanna dhe Taylor Swift më të vlerësuarit dhe suedezi Avicii.

Rihanna, ashtu siç pritej, ka fituar çmimin special Icon Award, videon e dhënies së cmimit mund t’a shikoni më poshtë.

Fituesit:

POP/ROCK MALE ARTIST: Justin Timberlake

SOUL/R&B FEMALE ARTIST: Rihanna

COUNTRY ALBUM: Taylor Swift, Red

RAP/HIP-HOP ALBUM: Macklemore & Ryan Lewis, The Heist

ALTERNATIVE/ROCK ARTIST: Imagine Dragons

LATIN MUSIC ARTIST: Marc Anthony

POP/ROCK ALBUM: One Direction, Take Me Home

NEW ARTIST OF THE YEAR: Ariana Grande

ICON AWARD: Rihanna

SOUL/R&B MALE ARTIST: Justin Timberlake

COUNTRY FEMALE ARTIST: Taylor Swift

SINGLE OF THE YEAR: ‘Cruise’ Florida George Line, feat. Nelly

SOUL/R&B ALBUM: Justin Timberlake, The 20/20 Experience – The Complete Experience

ELECTRONIC DANCE MUSIC ARTIST: Avicii

COUNTRY MALE ARTIST: Luke Bryan

POP/ROCK DUO, BAND OR GROUP: One Direction

COUNTRY GROUP: Lady Antebellum

ARTIST OF THE YEAR: Taylor Swift

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!