Fiks Fare në kërkim të Velinave të reja!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Sezoni në transmetim i Fiks Fare do të jetë i fundit për dy motrat bukuroshe Viola dhe Petrula Spiro, pasi duke filluar nga sezoni i ri televiziv në rolin e velinave do të pozicionohen dy vajzat e reja që do të zotërojne këtë status.

Për të përzgjedhur dy kërcimtaret e reja që do të na shoqërojnë në sezonin e ri, Top Channel ka hapur online në website-in zyrtar modularin e aplikimit për vajzat që kanë dëshirë të realizojnë ëndrrën e tyre, ate të kërcimit, por sigurisht nje element kryesor dhe jo pak i rëndësishëm është edhe pamja fizike!

Për t’u bërë pjesë e audicionit në përzgjedhjen e kërcimtareve të programit të Fiks Fare. Aplikoni këtu: http://bit.ly/1hjoa4J

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!