Flakë Pasioni: Mahmuti kërcënon Kerimin // 06.03.2018

Meleku zbulon se në lokalin e saj është organizuar një festë dhe shkon te Mahiri për t’i kërkuar llogari.

Ai i rrëfen se vetë Hyseni ia ka dhënë paratë.

Mahmuti kërcënon Kerimin per vdekjen e Xhemit dhe Kerimi shkon te takoje te dërguarin e tij për të marrë vesh kërkesat e tij.

Hylja shkruan një letër. Kujt i drejtohet ajo?