FOTO | Xhemi Shehu dhe Ilva Tare bëjnë “xing” me njëra-tjetrën dhe duken thjesht fantastike me këtë kostum

Nuk është hera e parë, e me siguri as e fundit që personazhet e njohura të ekranit shqiptar, por edhe politikës, kanë bërë xing me veshjet e tyre. Së fundmi një përplasje e tillë ka ndodhur mes moderatores simpatike Xhemi Shehu dhe gazetares së mirënjohura Ilva Tares.

Me sa duket jeshilja është kthyer ne një nga ngjyrat e tyre të preferuara për sezonin dhe vajzat kanë zgjedhur ta përdorin në të njëjtën ditë në programet respektive që drejtojnë.