“Fundjavë Ndryshe” vlerëson 3 emisione televizive shqiptare për filantropinë

Fondacioni bamirës “Fundjavë Ndryshe”, ka organizuar mbrëmjen e së Martës, një mbrëmje ndarjesh çmimesh mirënjohjeje dhe vlerësimi për të gjithë ata që kanë kuontribuar në nismat e iniciuara me qëllim bamirës nga ky fondacion.

Ndër çmimet e ndara për filantropinë, bënin pjesë edhe 3 emisione televizive shqiptare, “Opinion” dhe “Jo vetëm Modë” në Televizionin Klan por edhe “Vizioni i Padites” në Vizion Plus.

fundjave-ndryshe

Të tri emisionet kanë dhuruar dhe janë bërë pjesë e një kauze për kuontributin ushqimor si dhe rregullimin e banesave në familje të ndryshme me probleme ekonomike. në bashkëpunimin me “Fundjavë Ndryshe”.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.