Grey’s Anatomy: teaser-i i parë i sezonit të njëmbëdhjetë

Eshtë publikuar online teaser trailer-i i parë i sezonit të njëmbedhjetë të Grey’s Anatomy, që do të ketë premierën në Amerikë në 25 shtator në kanalin ABC.

Në sekuencat e videos, shohim në veçanti, një skenë që vërteton atë që ishte parashikuar nga autorja Shonda Rhimes. Meredith dhe Alex në këtë sezon do të jenë më pranë njeri-tjetrit pas largimit të Cristina-s.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.