Grey’s Anatomy thyen rekord! Rinovohet për një sezon të 15-të në ABC!

Grey’s Anatomy vazhdon të shënojë historinë në serialet e ABC. Seriali veteran është rinovuar përsëri zyrtarisht për një sezon të 15-të duke e bërë prodhimin më të gjatë serial të prodhuar ndër vite.

Katërmbëdhjetë sezonet e Grey’s Anatomy vazhdon të kenë një audiencë mjaft të lartë në rrjet dhe është drama më e ndjekur e televizionit në moshat 18-49 vjeç.

 

Seriali nga ABC Studios ka në kastin e aktorëve Pompeo si Meredith Grey, Justin Chambers si Alex Karev, Chandra Wilson si Miranda Bailey, James Pickens Jr si Richard Webber, Kevin McKidd si Owen Hunt, Jesse Williams si Jackson Avery, Caterina Scorsone si Amelia Shepherd, Camilla Luddington si Jo Wilson Kelly McCreary si Maggie Pierce dhe Giacomo Giannioti si Andrew DeLuca.

Ndërkohë ende nuk ka detaje për lëvizje të kastit por edhe të datës së premierët, e cila me siguri do të dali së shpejti./IMA/