Harry Potter do të rikthehet, por këtë herë si serial

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Një serial për historinë e “Harry Potter” raportohet se është në zhvillim e sipër. Platforma HBO Max mësohet se ka zhvilluar takime me skenaristë të ndryshëm, për mundësinë e sjelles së sagës së famshme në ekranin e vogël, si një shfaqje televizive.

Sipas “The Hollywood Reporter”, producentët e HBO dhe Warner Bros kanë ranë dakord që ka ardhur koha për një serial të tillë dhe janë gati për të nisur prodhimin. Megjithatë deri më tani nuk dihet nëse është gjetur skenaristi apo regjizori që do të zhvillojë idenë.

Po ashtu nuk dihet ende se kush do ta luajë rolin e magjistarit tonë te preferuar, Harry-t. Edhe pse platformat e njohura e kanë mohuar të ketë diçka konkrete, njerëzit janë të bindur se në fakt seriali është duke u planifikuar. Kujtojmë që filmi i parë i serisë, “Harry Potter and the Philosopher Stone” ka bërë histoinë si filmi i parë që shet 500 milionë kopje në të gjithë botën.

Historia ka qenë e suksesshme fillimisht në formën e librave, derisa Warner Bros vendosën ta kthenin në një seri filmash. I pasi u publikua në vitin 2001 dhe kishte si aktorë protagonist Daniel Radcliffe, Emma Watson dhe Rupert Grin.