HBO sjellë këtë verë dy seriale të reja comedy, “The Brink” dhe “Ballers”

The Brink e Ballers janë dy dark comedy-të e reja që në 21 qershor do të zgjerojë ofertën e rrjetit amerikan HBO. Dy produksione shumë të ndryshme, për të cilat janë publikuar trailer-at e parë.

The Brink rrëfen një krizë gjeopolitike të parë nga tre këndvështrime të ndryshme, por po aq të dëshpëruar: Alex Talbot (Jack Black), një agjent i përulur dhe iturpëruari Shërbimit Sekret; Sekretari i Shtetit Walter Larson (Tim Robbins), një njeri shumë kërkues dhe me pak durim; dhe piloti entuziast i marinës Navy Zeke Tilson (Pablo Schreiber).

Trailer

Ballers, përveçse shënon debutimin e Dwayne ‘The Rock’ Johnson në botën e serialeve tv me një rol të rregullt, eksploron jetën e një grupi ekstravagant dhe tërheqes yjesh të futbollit amerikan – disa në pension, disa ende aktiv – në Miami. Aktorë tv tjetër të përfshirë në cast janë Omar Benson Miller, John David Washington (i biri i Denzel) dhe Rob Corddry.

Trailer