Ilva Tare merr një post të ri drejtues

Gazetarja dhe Kryredaktorja e RTV Ora News, Ilva Tare tashmë ka marrë një post të ri drejtues.

Pas disa kohësh si anëtare e bordit drejtues të Fondacionit Soros, ajo ka marrë drejtimin e bordit.

Fondacioni Soros njihet ndryshe edhe si “Shoqëria e Hapur për Shqipërië”.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.