Ilva Tare në kopertinën e Elegance

Gazetarja dhe moderatorja e programit Tonight në Ora News, Ilva Tare është zgjedhur nga revista e modës Elegance për të qënë protagonistja e kopërtinës për muajin mars 2014. Fotot janë bërë nga fotografi i ri dhe i talentuar Indrit Mertiri.

10003469_590501164367926_1189817203_n

Ilva Tare vjen në një rrëfim personal, ku për herë të parë flet për jetën private, e sidomos për fejesën me deputetin e PD-së Eduard Selami.