IMA Awards 2016, së shpejti zbulohen kandidaturat dhe çmimet!

IMA Awards 2016, eventi risi i Çmimeve të Televizionit Shqiptar dhe Kosovar, që vlerëson televizionet, programet, personazhet e televizionit dhe serialet e vitit, së shpejti do të zbulojë kandidaturat dhe do të shpall votimin online i cili do të zgjasi rreth një muaj.

Stafi i InfoMedia Albania, ka bërë një përzgjedhje të veçantë kanditaturash të cilat do të zbulohen së afërmi duke vënë në garë sërish televizionet dhe personazhet e tij.

Kështu që pregatituni, sepse IMA Awards 2016 është duke ardhur!

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.