IMA sjell së shpejti opsionin më të kërkuar nga të gjithë lexuesit!

Duke u përpjekur gjithmonë për t’ι krijuar çdo mundësi që ofrohet rreth televizionit shqipfolës, IMAlbania.com do të sjellë së shpejti opsionin e guidës EPG, me anë të së cilës çdo lexues mund të informohet në kohë reale për programacionin e kanaleve kryesore dhe të platformave digjitale që ofrojnë programacion në gjuhën shqipe.

Në bashkëpunim me AlbEpg, IMA nëpërmjet një faqeje të dedikuar në portal do të ofrojë për të gjithë një guidë interaktive e aksesueshme nga të gjitha paisjet që lidhen me internet duke përfshirë këtu edhe SMART TV.

Çfarë mundëson gudia e programacionit online për një shikues?

  • Mundësi informimi rreth programit që është duke u transmetuar për një kanal selektiv;
  • Kohëzgjatjen dhe mbarimin e tij;
  • Informacioni i ofruar nga televizioni se çfarë ofron programi në fjalë;
  • Akses për të parë se çfarë do të sjellë në vazhdimësi, kanali që ju selektoni.

Qendroni me IMA për të rejat më të fundit nga televizioni dhe industria mediatike, së shpejti risi të tjera do të vijnë!