#IMAnëFestë | Rikthehet “Dance With Me” përsëri në TV Klan

Festat sjellin gjithmonë gëzim, po ashtu edhe për fansat e zjarrtë të ekranit sidomos për ata të “Dance With Me”, formati i kërcimit në TV Klan i cili pas natës finale disa javë më parë, do të rikthehet sërish për shikuesit me një puntatë speciale e cila do të na shoqëroj së bashku në ekranin e Klan për të mirëpritur Vitin e Ri 2016.

Mbrëmja do të shoqërohet plot larmi dhe si gjithmonë humor dhe këngë, gjëra të cilat e karakterizojnë gjithmonë produksionin e Vera Grabockës dhe Alketa Vejsiut.

Bëhuni gati që mbrëmjen e 31 Dhjetorit të kërceni së bashku nën shoqërimin e “Dance With Me”!

Info Media Albania | Nuk lejohet kopjimi i këtij materiali pa autorizim nga redaksia