IPTV, forma më e ndjekur e televizionit në Kroaci

IPTV  vazhdon të mbetet forma më e ndjekur për të marrë shërbimin televiziv në kroaci me një numër prej 428,764 konsumatorësh në tre mujorshin e parë të vitit.

Kjo sipas statistikave të rregullatorit publik të medias, HAKOM, një shifër më e lartë me 3.75% në krahasim me të njejtën periudhë vitin e kaluar.

Sidoqoftë po shihet një zhvillim mjaft i madh vit për vit sa i përket me shërbimit kabllor të televizionit, me 182,416 konsumatorë.

Në të njejtën kohë, abonuesit e DTH kanë rënë me 3.15% një shifër e përkthyer në 428,764 abonuesë.

Format e tjera përkonin me 162,526 konsumatorë (-17.49%) që marin shërbim televiziv të pavarur, 68,723 konsumatorë (-0.47%) televizion pa pagesë dhe 656,459 (-4.60%) konsumatorë për shërbimet DTT.

Në total të ardhurat nga televizioni për tre mujorshin e parë të vitit janë HRK183,442,437 (7,150,320 euro), një rritje 2.6% në krahasim me të njejtën periudhë mujore të vitit 2018./IMA/

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.