Itali, pezullohet emisioni ‘Uomini e Donne’ i Maria de Filippi

Në fakt pritej një vendim i tillë, emisionet italiane këtë periudhë për shkak të gjendjes aktuale të shkaktuar nga Koronavirus po detyrojnë drejtuesit e televizioneve të ndërpresin produksionet.

Këtë herë ‘zonja’ e televizionit italian, Maria de Filippi ka vendosur të ndërpresë produksionin e saj më të ndjekur të pas drekës Uomini e Donne, pjesë e të cilit është edhe publiku në studio.

Ndërkaq formati tjetër Amici do të vazhdojë normalisht kjo pasi pjesëtarët ndodhen në Romë dhe ndiqen rregullisht nga mjekët.

REKLAMA
loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.