Ja dokumenti i ISHSH që urdhëron mbylljen e sinjalit të Ora News

Ditën e sotme Inspektoriati Shtetëror Shëndetësor ka urdhëruar mbylljen e sinjalit të RadioTelevizionit Ora News.

Sipas dokumentit ISHSH argumenton se Televizioni ka thyer aktet normative, përkatësisht Akt Normativ nr. 4 Neni 3 pika 13.

Përveç mbylljes së sinjalit, televizioni është gjobitur gjithashtu dhe me 1.000.000 lekë gjobë./IMA/