Ja kur dhe ku do të luajë Shqipëria për botërorin Katar 2022

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Është zbardhur kalendari i kualifikuesve për botërorin Katar 2022. Shqipëria ka mësuar datat dhe se ku do të zhvillohen përballjet.

Sipas kalendarit, duket se Shqipëria do të luajë nga shtatori në nëntor ku e presin tre transfertat më të vështira, ndaj Polonisë, Hungarisë dhe Anglisë si dhe pret po Poloninë e Hungarinë në vetëm brenda pak më shumë se 2 muaj.

Kalendari:

Ndeshja e parë, 25 Mars 2021: Andorra-Shqipëri

Ndeshja e dytë, 28 Mars 2021: Shqipëri-Angli

Ndeshja e tretë, 31 Mars 2021: San Marino- Shqipëri

Ndeshja e katërt, 2 Shtator 2021: Poloni-Shqipëri

Ndeshja e pestë, 5 Shtator 2021: Shqipëri-Hungari

Ndeshja e gjashtë, 8 Shtator 2021: Shqipëri-San Marino

Ndeshja e shtatë, 9 Tetor 2021: Hungari-Shqipëri

Ndeshja e tetë, 12 Tetor 2021: Shqipëri-Poloni

Ndeshja e nëntë, 12 Nëntor 2021: Angli-Shqipëri

Ndeshja e dhjetë, 15 Nëntor 2021: Shqipëri-Andorra