Ja pse Andi mungoi në “Për’Puthen Prime”

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Në puntatën e sotme të “Për’Puthen Prime” u vu re mungesa e Andit.

Moderatorja Bora Zemani tha se Andi është i sëmurë dhe se nuk mund të marrë pjesë për pak kohë.

“Andi vazhdon të mos jetë në program për shkak të një problemi shëndetësor. Shpresoj ta kalojë sa më shpejt këtë problem dhe të rikthehet”.