Ja se çfarë do të transmetojë kanali i ri i Digitalb që do të zëvendësojë Digi Gold

Ditën e djeshme ashtu si edhe ju informuam, kanali i filmave Digi Gold do të kalojë tashmë falas në Flybox për abonentet me abonim Premium dhe Familiar në Digitalb duke u hequr nga lista e kanaleve të platformës.

IMA është interesuar më tej për kanalin e ri që do të zëvendësojë kanalin dedikuar filmave premierë në DGA.

Burime të IMAlbania.com bëjnë me dije se kanali që do të zëri vendin e Digi Gold do të jetë një kanal origjinal i platformës por do të jetë i fokusuar tek filmat dhe prodhimet Europiane duke mos e humbur në pjesën e tij më të madhe karakteristikën e programit që Gold transmetonte më parë.

Ndërkohë emri i ri i kanalit të Digitalb na mbetet për t’u zbuluar më 15 Janar, ditë në të cilën platforma e njohur do të bëjë anoncimin e tij./IMAlbania.com