“Je xheloze, tani që e ke sallamin për vete të shohim”/ Reagon Shqipja: Do të flas me vepra e jo me fjalë

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Karakteri i Shqipes gjithmonë është komentuar në studion e “PërPuthen” dhe nga publiku jashtë ekranit.

Ata e kanë cilësuar si “vullkan” dhe shpërthimet e saj janë parë edhe gjatë episodeve të krijuara në studio. Ndërkohë, të gjithë këtë sjellje të Shqipes gjatë këtyre javëve, opinionisti Arjan Konomi e perceptoi si xhelozi. Ai tha se Shqipja e pëlqeu Andin për sytë e bukur, por më pas zgjodhi në takim Andrean.

Nga krahu tjetër, Arjani tha se Andi doli në takim me Tean dhe historia dihet. Kjo gjë sipas tij ka zgjuar xhelozinë e Shqipes. Nga krahu tjetër, Shqipja tha se nuk dëshiron të shprehet dhe se nga tani e tutje do të flasë vetëm me vepra.

Arjan Konomi: Unë vë re një xhelozi femërore. Pse? E argumentoj këtë gjë. Kemi emisionin e parë. ajo zgjedh Andin i pëlqen sytë e saj. Ajo pa kuptuar zgjedh Adrean në takim. Andi ndërkohë zgjedh Tean dhe takimet e tyre mallëngjejnë, Kosovë-Shqipëri-Maqedoni. Por tani që ka arritur që sallamin ta ketë me vete, pritet të shohim si do jetë takimi i tyre.

Shqipja: Kjo që the m’u duk shumë vulgare. Por nejse, unë nuk shprehem më, do të flas vetëm me vepra.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!