Jean-Claude Van Damme është i famshëm për filmat e tij aksion të viteve ’90. Emri i tij menjëherë asociohet me artet marciale, por edhe për të gjitha gratë që kanë qenë partnere në filmat të tij. Sot ai rikthehet në një serial televiziv prodhuar ekskluzivisht nga Amazon, me titull Jean-Claude Van Johnson.

Amazon ka publikuar trailer-in ku shohim Jean Claude në rolin e një aktori të pasur dhe të vetmuar.