Kanë të njëjtin mbiemër por nuk kanë asnjë lidhje, madje nuk janë as shoqe! Albana Osmani shprehet për Arbana Osmanin

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

“Shiko Kush Luan” me rubrikën “Paintball” ka zbuluar shpesh shumë për miqësitë dhe armiqësitë e personazheve të showbizit. Ndonëse na duhet të presim për të mësuar detajet e kësaj puntate, ndalemi te një moment i promos së publikuar nga Luana Vjollca.

Albana Osmani është e ftuara që do realizojë sfidën këtë të shtunë dhe në të është shprehur për Arbana Osmanin. Teksa e qëllon, ajo tregon se nuk ka pasur kurrë miqësi me të, pavarësisht se arsyen nuk e ka kuptuar asnjëherë.

Vajzat kanë punuar në të njëjtin televizion për shumë vite dhe mesa duket marrëdhënia e tyre ka qenë gjithnjë e ftohtë. E vetmja që mund të zbulojë arsyen mbetet Arbana.