Kërcënohet Adi Krasta, gazetari lexon mesazhin live

Gazetari i mirënjohur është rasti tipik kur studimet nuk lidhen fare me profesionin. Ai ka përfunduar studimet universitare në Fakultetin e Shkencave të Natyrës, dega Kimi, në vitin 1990.

Gazetari Adi Krasta është kër,cënuár. Krasta e publikoi mbrëmjen e sotme në emisionin e tij “A-Show” mesazhin kërcënues të një personi që duket se jeton në SHBA.

Krasta lexoi mesazhin, duke i dërguar edhe një kërkesë ambasadores amerikane në Tiranë, Yuri Kim.

“Ti thotë dikush ambasadores Yuri Kim, që sipas rregullave protokollare të shkojnë dhe ti tërheqin veshin dhe ti tregojnë se ç’është mënyra e mirë e të sjellurit. Të më nisë një ndjesë ta publikojë në emisionin e radhës. Ta shoh se si e ka formulimin se, militantët shpeshherë kanë një formulim…”, tha Krasta.

Moderatori ka qenë një ndër mbrojtësit më të flaktë të mbrojtjes së Teatrit Kombëtar.