Koronavirus, lista e serialeve dhe shfaqjeve të pezulluara

Gjendja e jashtëzakonshme e shkaktuar nga Coronavirus po çon drejt pezullimit të nevojshëm në mënyrë që të parandalojë përhapjen e tij edhe disa prej produksioneve të serialeve dhe shfaqjeve më të njohura amerikane.

Në këtë postum do të përmbledhim disa prej titujve të serualeve dge shfaqjeve amerikane që për momentin janë pezulluar.

Angelyne (Peacock)
Bull (CBS)
Carnival Row (Amazon Prime)
Chicago Fire (NBC)
Chicago Med (NBC)
Chicago P.D (NBC)
Dynasty (the CW)
Family Feud (ABC)
FBI (CBS)
Foundation (Apple TV+)
Grace and Frankie (Netflix)
Grey’s Anatomy (ABC)
Late Night with Seth Meyers (NBC)
Little America (Apple TV+)
Law & Order: SVU (CBS)
NCIS (CBS)
NCIS: Los Angeles (CBS)
NCIS: New Orleans (CBS)
New Amsterdam (NBC)
Riverdale (The CW)
Russian Doll (Netflix)
Rutherford Falls (Peacock)
Survivor (CBS)
The Amazing Race, CBS)
The Falcon and the Winter Soldier (Disney+)
The Good Fight (CBS All Access)
The Late Late Show with James Corden (CBS)
The Late Show with Stephen Colbert (CBS)
The Morning Show (Apple TV+)
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (NBC)