KTV prish skemën programore për Thaçin

Kohavizioni ka prishur skemën programore të saj për ta transmetuar fushatën e PDK’së. Aktualisht ky televizion po transmeton live tubimin e PDK’së duke shtyrë edhe edicionin qendror të lajmeve.

Kohavision po transmeton tubimin e PDK’së dhe paraqitjen elektorale familjare të Thaçit duke shtyrë edhe edicionin qendror të lajmeve.

Kështu ky televizion iu është bashkuar edhe televizioneve tjera që po transmetojnë drejtpërdrejtë fushatat e Thaçit.

Pronarët e Kompanisë “Koha” shfaqen si kundërshtarë të Qeverisë Thaçi, por duket se kur janë në pyetje paratë bëjnë shpejtë kompromis.

Burimi | Gazeta Express