Kush janë njerëzit famshëm që nuk përdorin emrin e tyre të vërtetë?

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Mbiemri i vërtetë i Jennifer Aniston është Anastasakis, por i ati i saj, John Aniston, me origjinë greke, vendosi ta ndryshonte, sepse në SHBA njerëzit e kishin të vështirë ta shqiptonin.

Emri i vërtetë i Oprah Winfrey është Orpah, por ngeli Oprah sepse njerëzit ia lexonin gabim.

Një poet vendosi ta quante John Roger Stephens një legjendë, kështu që ai njihet sot si John Legend.

Kur u bë aktore, Blake Lively vendosi të mbante mbiemrin e mamasë, kurse Abel Makkonen Tesfaye vendosi emrin e tij skenik pasi la shkollën dhe iku nga shtëpia; i hoqi një “e” për të shmangur problemet me të drejtat e autorit.

Lista me emrat e vërtetë të njerëzve të famshëm është shumë e madhe ne ju sollëm disa prej tyre.