Lajmi i rremë për tërmetin “e madh”, policia zbarkon në ambientet e portalit dhe televizionit “SYRI”

Menjëherë pas deklaratës së jashtëzakonshme të Ministrisë së Mbrojtjes, policia e shtetit ka zbarkuar në ambientet e portalit dhe televizionit “SYRI” i cili aktualisht mendohet të jetë media e parë që përhapi panikun tek qytetarët në të gjithë Tiranën dhe Durrësin.

Siç njofton Syri.net, Edi Rama është duke u përpjekur të mbylli fjalën e lirë.

 

LAJMI NË AZHORNIM