Linda Rei braktis Dance with Me

DWM i krijon gjithmonë lajmet të hënave, por lajmi më i bujshëm i këtij edicioni u krijua pikërisht në fund të javës. Nga produksioni i spektaklit të vallëzimit mësojmë që Linda Rei është tërhequr.

Për të nuk ishte e lehtë, ishte një sfidë me përmasa më të mëdha nga çfarë dikush mund ta mendojë paraprakisht. Presioni, emocionet, shikueshmëria e lartë e cila kishte si rrjedhojë reagimet të shumta, duket se e tronditën Linda Rein dhe natyra e saj shumë e ndjeshme nuk mundi t’i përballonte.

Të gjitha këto e thyen dëshirën e saj për ta çuar deri në fund DWM. Me keqardhje nga të dyja palët, si produksioni i këtij programi i cili pati bërë maksimumin që Linda të ndihej mirë dhe ajo vetë që e kishte nisur më shumë dëshirë këtë rrugëtim, Linda vendosi të tërhiqej.

Marrë nga Class

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.