Lojrat Olimpike Tokio 2021 mund të anulohen

International Olympic Committee (IOC) President Thomas Bach arrives for an interview after the historic decision to postpone the 2020 Tokyo Olympic Games due to the coronavirus pandemic, in Lausanne, Switzerland, on March 25, 2020. - Olympic chief Bach says "all options are on the table" over finding a new date to hold the postponed Tokyo Games. Tokyo 2020 became the first Olympics in peacetime to be postponed due to the coronavirus pandemic. Announcing the unprecedented decision on March 24, the International Olympic Committee gave no specific new date, saying only it would be "beyond 2020 but not later than summer 2021". (Photo by Denis Balibouse / POOL / AFP) (Photo by DENIS BALIBOUSE/POOL/AFP via Getty Images)

Ai shprehet se vera e ardhshme është dhe mundësia e fundit që Japonia do të ketë për zhvillimin e Lojrave Olimpike.

“Në njëfarë mënyre unë e kuptoj pozicionin e Japonisë. Por nuk mund të punësosh 3 mijë ose 5 mijë persona për organizimin e lojrave” – shprehet ai për BBC Sport.

Bach shprehet se riorganizimi i Lojrave Olimpike është një detyrë shumë e madhe dhe kërkon një angazhim të jashtëzakonshëm.Zhvillimi i tyre me dyer të mbyllura nuk është një opsion për Bach.